Trylleshow - også til institutioner

​Jeg tryller også glæde og smil frem hos børnene med mit trylleshow.

Trylleshow til institutioner og private

Når jeg er ude at optræde med mit trylleshow, har jeg nok svært ved at skjule, hvor sjovt det er.

Efter jeg blev Sjællandsmester i trylleri for børn i 2012, blev jeg Danmarksmester i 2014 og nr. 2 i 2015. Børn er verdens mest ærlige publikum, og man bliver belønnet med det samme.

Jungle Jim tryller og jonglerer i sit trylleshow - med sine trofaste hjælpere

Jeg elsker at optræde med mit trylleshow og ”få lov” at være en sjov, skør, dygtig og anderledes tryllekunstner. Når jeg laver trylleshow til institutioner eller til private, er der ikke to shows, der er ens, for man ved aldrig, hvad børnene kan finde på at sige eller gøre undervejs i showet. Det gør det spændende hver eneste gang. Man må gribe bolden og fange stemningen.

Uanset om det er et trylleshow til institutioner eller private, får I besøg af en anderledes, energisk og dygtig tryllekunstner, der tryller med både frøer, aber, slanger og edderkopper, ligesom jeg jonglerer med knogler, frugter og sabler.

Når jeg kommer ud til jer med mit trylleshow til institutioner eller hos private, varer mit show 30-45 min. Jeg har nogle gode hjælpere med i form af enten min frække abe Georg eller tigeren Louis, og ofte er de begge to med (hvis de kan den dag). Efter showet deler jeg plakater og visitkort ud med hjælp fra mine to venner.

Musikshow til institutioner for de mindste

Til de mindste børn i vuggestuealderen, dagplejen eller den integrerede institution tilbyder jeg et meget musikalsk, sjovt og anderledes indslag. Her er sange om dyr, som børnene kender, og finurligheder og historier fra de varme lande. Det serveres med smil, varme og latter, tilsat en god portion børnetække og stor erfaring.

Vi synger, har det sjovt og bliver aktiveret med arme og ben - og de voksne må også gerne være med.

De dyr, vi synger om, har jeg med som tøjdyr, og efter showet, som varer ca. 30 min., må børnene meget gerne røre ved, hilse på og lege med tøjdyrene. Inden showet lægger jeg dyr ud, som børnene kan sidde på, og hygge sig med imens.

Jeg prøver at lege moralen ind i børnene, at man skal være sød mod dyrene - og mod hinanden!

Trylleshow til institutioner eller private - kontakt mig og hør mere

Skal I bruge et trylleshow til institutioner eller private eller et musikshow til institutioner eller private, så kører jeg ud fra Roskilde, Sjælland til hele Danmark, så tøv ikke. Brug enten kontaktformularen her på siden eller ring på tlf. 22 84 32 93. Måske er jeg lige at synge og trylle, så læg en besked, og jeg vender hurtigt tilbage.

Firmainformationer:

Bakkevej 11
2640 Hedehusene 

CVR: 29683581

Kontaktinformationer:

Tlf.: 22 84 32 93

E-mail: brian@junglejim.dk

Book mig her