Tryllekunstner - trylleri og musikshow til din fest

Mangler du en dygtig tryllekunstner til dit næste firmaarrangement i nærheden af Roskilde eller København? Som tryllekunstner tryller jeg glæde og smil frem hos voksne og børn, både i virksomheder, institutioner og i private hjem.

Når jeg er ude at optræde som tryllekunstner har jeg nok svært ved at skjule, hvor sjovt det er. Efter jeg blev Sjællandsmester i trylleri i 2012, blev jeg Danmarksmester i 2014 og nummer to i 2015. 

Jungle Jim tryller og jonglerer med sine trofaste hjælpere

Jeg elsker at optræde med mit show og ”få lov” at være en sjov, skør, dygtig og anderledes tryllekunstner. Når jeg optræder i virksomheden, institutioner eller hos private, er der ikke to shows, der er ens, for man ved aldrig, hvad publikum kan finde på at sige eller gøre undervejs i showet. Det gør det spændende hver eneste gang. Man må gribe bolden og fange stemningen.

Uanset om det er et show til en event i firmaet, institutioner eller private, får I besøg af en anderledes, energisk og dygtig tryllekunstner, der tryller med både frøer, aber, slanger og edderkopper, ligesom jeg jonglerer med knogler, frugter og sabler.

Når jeg kommer ud til jer, varer mit show 30-45 minutter. Jeg har nogle gode hjælpere med i form af enten min frække abe Georg eller tigeren Louis, og ofte er de begge to med (hvis de kan den dag). Efter showet deler jeg plakater og visitkort ud - med hjælp fra mine to venner.

​Børnetrylleri og musikshow til institutioner

Børn er verdens mest ærlige publikum, og man bliver belønnet med det samme.

​Til de mindste børn i vuggestuealderen, dagplejen eller den integrerede institution tilbyder jeg et meget musikalsk, sjovt og anderledes indslag. Her er sange om dyr, som børnene kender, og finurligheder og historier fra de varme lande. Det serveres med smil, varme og latter, tilsat en god portion børnetække og stor erfaring som tryllekunstner for børn.

Vi synger, har det sjovt og bliver aktiveret med arme og ben - og de voksne må også gerne være med. ​​Læs mere om musikshow til børn her

​De dyr, vi synger om, har jeg med som tøjdyr, og efter showet, som varer cirka 30 minutter, må børnene meget gerne røre ved, hilse på og lege med tøjdyrene. Inden showet lægger jeg dyr ud, som børnene kan sidde på og hygge sig med imens.


​​Som tryllekunstner for børn prøver jeg at lege moralen ind i børnene, at man skal være sød mod dyrene - og mod hinanden. Læs mere om børnetrylleri her

Book mig som tryllekunstner til dit næste arrangement

Skal I bruge en sjov og energisk tryllekunstner eller et musikshow til jeres næste firmafest i virksomheden, institutionen eller privatarrangement, så tøv ikke med at ​kontakte mig​.

kører jeg ud fra Roskilde til København og resten af Sjælland, så

Klik på ”book mig”-knappen, skriv til min e-mail info@junglejim.dkeller ring på telefon 22 84 32 93. Måske er jeg lige ude og synge eller trylle, så læg en besked, og jeg vender hurtigt tilbage.

Følg Jungle Jim på Facebook

Har du spørgsmål til Jungle Jim?

Udfyld formularen, og Jungle Jim besvarer din forespørgsel hurtigst muligt. Klik på flodhesten Fie til venstre for at booke Jungle Jim. ​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainformationer:

Bakkevej 11
2640 Hedehusene 

CVR: 29683581

Kontaktinformationer:

Tlf.: 22 84 32 93

E-mail: info@junglejim.dk

Book mig her