​Book en tryllekunstner - der er Danmarksmester

Leder du efter en dygtig tryllekunstner? Måske en som er Danmarksmester i trylleri? Så book en tryllekunstner lige her, og giv børnene en god og underholdende oplevelse. Jeg kommer gerne og tryller for jer i Roskilde, Hedehusene, København og resten af landet.

Giv børnene en sjov, morsom og spændende oplevelse

Det er dejligt at vide, at man er god til det, som man gør, men det der betyder allermest for mig, er at se børnenes glædestrålende øjne - så ved jeg, at jeg har det mest givende job som tryllekunstner.

​Hvis du vil give børnene en sjov, morsom og spændende oplevelse, så book en tryllekunstner. Jeg tryller i private hjem, børnehaver og andre institutioner, og jeg garanterer ikke, at de voksne ikke også kan lide det.

Jeg tilbyder følgende shows:

Trylleshow - Book en tryllekunstner til børn i 4-14-årsalderen, som består af: Trylleri, jonglering og en junglecocktail med en tryllekunstner, der tryller med frøer, aber, slanger og edderkopper og jonglerer med knogler, frugter og sabler. Det hele serveres med smil, varme og latter. Varigheden er cirka 30-45 minutter, og bagefter er der uddeling af plakater og visitkort af mig og min frække abe Georg eller tigeren Louis.


Musikshow - Book en tryllekunstner til dagplejen, vuggestuen eller den integrerede institution med sange om dyr, som børnene kender. Dertil kommer finurligheder og historier fra de varme lande serveret med børnetække, erfaring, smil, latter og varme. Showet varer cirka 30 minutter, og bagefter må børnene gerne hilse på mine tøjdyr, ligesom der lægges dyr ud til børnene inden showet, som de kan sidde på og hygge med imens. Det plejer at være et hit.

Tryllekunstner Jungle Jim - med trylleri i DNA'et

At være tryllekunstner og at optræde har ligget i mit DNA altid, tror jeg. Jeg sang i Københavns Drengekor, og var allerede som 13-årig ude at spille som festmusiker. Nu har jeg haft 25-årsjubilæum som musiker.​

For 17 år siden tog jeg på guideskole og var entertainer i Grækenland i fire år. Det var her, at jeg lærte at jonglere, lave ballondyr og meget mere, jeg har moret mig og andre med siden som tryllekunstner. Da jeg kom hjem, arbejdede jeg i en fritidsungdomsklub, hvor jeg blandt andet satte shows op.

For 10 år siden kom jeg ind i trylleverdenen. Jeg blev så fanget af det, og det at være tryllekunstner fylder en stor del af mit liv i dag. Jeg er medlem af Magisk Cirkel Danmark, og jeg tager ofte på kurser, til kongresser med mere for at blive inspireret, lære mere og dygtiggøre mig. Man bliver aldrig færdiguddannet tryllekunstner.

Kontakt mig allerede i dag og book en tryllekunstner

Hør mere om, hvad jeg kan tilbyde jer eller book en tryllekunstner ved at benytte kontaktformularen. Du kan også skrive til min e-mail info@junglejim.dk, eller du kan ringe på telefon 22 84 32 93.

Tager jeg den ikke, kan det være, at jeg lige er ude og trylle – så læg en besked, og jeg vender tilbage hurtigst muligt.​

Følg Jungle Jim på Facebook

Har du spørgsmål til Jungle Jim?

Udfyld formularen, og Jungle Jim besvarer din forespørgsel hurtigst muligt. Klik på flodhesten Fie til venstre for at booke Jungle Jim. ​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 18 anmeldelser på Eventzonen.dk

Firmainformationer:

​Jungle Jim

Bakkevej 11
2640 Hedehusene

CVR: 29683581

Kontaktinformationer:

Tlf.: 22 84 32 93

E-mail: info@junglejim.dk

Book mig her