Musikshow til Børn

Jeg kommer med glæde og optræder med et meget musikalsk, sjovt og anderledes indslag til dagplejen, vuggestuen eller den integrerede institution. Jeg synger sange som børnene kender om dyr, finurligheder og gode historier fra de varme lande, i en kombination af latter, varme og en masse aktivitet.

I fælleskab bruger vi arme og ben, mens vi griner og morer os. Jeg har solid erfaring og børnetække som afspejler sig i min underholdning, og medvirker til et spændende show, der stimulerer børnene.

Jeg medbringer alle de dyr, jeg vi skal synge om, i form af tøjdyr – børnene må lege, og hilse på dyrene, også 30 min. efter showet. Jeg lægger også tøjdyr ud til børnene inden showet, som de kan sidde og lege med imens. Det plejer at være et kæmpe hit, og børnene føler de er en del af helheden i showet. Moralen i showet er naturligvis at man skal være sød mod dyrene, og hinanden. Læringen sker igennem underholdning, mens vi alle har det sjovt sammen.

Ønsker du at høre mere om mit musikshow til børn, kan jeg kontaktes på telefon 22 84 32 93 eller jeg kan bookes online her.  

Book musikshow til børn her

Følg Jungle Jim på Facebook

Har du spørgsmål til Jungle Jim?

Udfyld formularen, og Jungle Jim besvarer din forespørgsel hurtigst muligt. Klik på flodhesten Fie til venstre for at booke Jungle Jim. ​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 18 anmeldelser på Eventzonen.dk

Firmainformationer:

​Jungle Jim

Bakkevej 11
2640 Hedehusene

CVR: 29683581

Kontaktinformationer:

Tlf.: 22 84 32 93

E-mail: info@junglejim.dk

Book mig her