Underholdning for børn med børnetrylleri, sjov og ballade

​Overvejer du at bestille underholdning for børn med børnetrylleri, sjov og ballade? Børn kan man ikke snyde - men man kan godt trylle for dem. Jeg tilbyder sjov og spændende underholdning for børn, og jeg kommer gerne ud for at trylle i blandt andet Roskilde, Hedehusene og København samt resten af landet.

Danmarksmester i børnetrylleri med verdens bedste publikum

Jeg kan ikke forestille mig en større ære end at være kåret til Danmarks bedste til børnetrylleri. Jeg blev Sjællandsmester i trylleri i 2012, Danmarksmester i 2014 og fik andenpladsen i 2015. Hemmeligheden er, at jeg selv morer mig med underholdning for børn.

Børn er et fantastisk publikum, og du får ærlig og øjeblikkelig respons. De lader ikke som om - hvis de ikke morede sig, ville du kunne mærke det med det samme.

Humlen i det hele er måske, at jeg morer mig lige så meget selv, når jeg optræder med underholdning for børn. At være omgivet af børn, der griner, undres, synger og spørger er fantastisk.

Et trylleshow i særklasse for alle børn mellem 4 og 14 år

I får besøg af en anderledes, energisk, dygtig og skør tryllekunstner - direkte fra junglen. Jeg tryller med frøer, aber, slanger og edderkopper, ligesom jeg jonglerer med knogler, frugter og sabler.

​Med min underholdning for børn får I et trylleshow i særklasse til alle børn mellem 4 og 14 år, hvor showet naturligvis bliver tilrettelagt aldersgruppen. Jeg kan ikke garantere, at voksne ikke også morer sig.

Jeg blander børnetrylleri og jonglering sammen til en herlig junglecocktail, som serveres med smil, varme og latter. Der er altid tilsat et strejf af uforudsigelighed i min underholdning for børn, og så duer børnetrylleri ikke uden en god portion børnetække og en masse erfaring.

Jeg er så heldig, at jeg altid har følgeskab af min frække abe Georg og tigeren Louis i mine shows med underholdning for børn, og efter hvert show uddeles plakater og visitkort, hvor en af de to dyr gerne hjælper mig.

Selvom det handler om magi og trylleri, prøver jeg at lege moralen ind i børnene. Temaerne kan være, at man skal være sød mod dyr, og at man skal være sød mod hinanden. På den måde lærer børnene om livet, mens de har det sjovt.

Trylleri, jungledyr, sang og anden underholdning for børn

Dyrene og jeg er altid klar til at give ungerne en herlig oplevelse med Jungle Jim og hans trylleshow. Mit børnetrylleri med underholdning for børn varer 30-45 minutter og er fyldt med trylleri, jungledyr, musik og sang. Jeg laver børnetrylleri i private hjem, til børnefester og naturligvis i børnehaver, dagplejer og integrerede institutioner.

Jeg laver jeg gerne et musikshow, der er suverænt godt til små mennesker, hvis det er til de mindste børn i vuggestuer og dagplejer. Underholdning for børn er for børn i alle aldre, og jeg tilpasser showet til børnenes alder.

Voksne må gerne synge med. Vi synger sange om dyr, som børnene kender, og jeg medbringer tøjdyr, som børnene gerne må røre ved og hilse på efter showet. Der lægges også dyr ud inden showet, som børnene kan sidde på - det plejer at være et hit.

Der vil være dyresange, finurligheder og historier fra de varme lande. Det hele blandes sammen med smil og latter, når vi synger og har det sjovt. Samtidig bliver arme og ben aktiveret, og alle de voksne må gerne være med, selvom det primært er underholdning for børn.

Få meget mere at vide om børnetrylleri med Jungle Jim

Jeg fortæller gerne mere om min underholdning for børn i form af trylleri - kontakt mig enten via kontaktformularen her på siden, eller ring på telefon 22 84 32 93. Du kan også skrive til e-mail info@junglejim.dk. Måske er jeg lige ude at trylle en frø frem, men så læg en besked, og jeg vender tilbage.

Jeg kommer også gerne med gode råd til, hvordan vi kan sammensætte et spændende arrangement med underholdning for børn i jeres institution, hjem eller et helt tredje sted. I er altid garanteret en anderledes, energisk og dygtig kunstner, som laver sjov og ballade.

​​

Følg Jungle Jim på Facebook

Har du spørgsmål til Jungle Jim?

Udfyld formularen, og Jungle Jim besvarer din forespørgsel hurtigst muligt. Klik på flodhesten Fie til venstre for at booke Jungle Jim. ​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 18 anmeldelser på Eventzonen.dk

Firmainformationer:

​Jungle Jim

Bakkevej 11
2640 Hedehusene

CVR: 29683581

Kontaktinformationer:

Tlf.: 22 84 32 93

E-mail: info@junglejim.dk

Book mig her