✓ Stort musikrepetoire  ✓  25 års erfaring  ✓ Vurderet 5/5 i anmeldelser​

Festmusiker leverer al slags musik til fest

Har du brug for en underholdende festmusiker, som tilbyder festligt musik til fest? Jeg er professionel festmusiker og kan levere god og underholdende musik til fest af enhver slags. Du kan altid være sikker på festlig underholdholdning, når du bruger Brians Musik og Gøgl som festmusiker til festen. Det er alle mine kunder i blandt andet Roskilde, Hedehusene og det øvrige Sjælland i al fald sikre på.

25 års erfaring som festmusiker med populærmusik

Skal du bruge afdæmpet musik til fest i form af blandet dinner-musik og festmusik til medbragte sange, samt lidt god dansemusik? Eller søger du anden underholdning til festen?

Så kan jeg garantere jer en god oplevelse med mit engagement og utroligt brede repertoire af festmusik. Jeg har 25 års erfaring som festmusiker. Alle i selskabet bliver tilgodeset, og min musik til fest bliver naturligvis ikke spillet for højt under middagen, som til gengæld sker med smil og indlevelse.

Til dansen bliver der skruet noget mere op for anlægget, og både nyere hits og gamle klassikere fra 60'erne, 70'erne og 80'erne bliver fyret af med charme, selvtillid og lækkert hår. Jeg har sunget i Københavns Drengekor, kan mit kram og kan som festmusiker opfylde næsten alle jeres ønsker til musik til fest.

Mit repertoire som festmusiker er bredt, og det rækker over alle de kendte og populære sange. Det kan for eksempel være de danske klassikere, Shu-bi-dua og grandprix-musik, eller det kan være Abba, Elton John og Frank Sinatra. Dertil kommer, at jeg også kan tilbyde en masse børnesange, julesange og anden musik til fest.

Se et udpluk af mit repertoire inden for musik til fest HER.

Musik til fest, tryllerier og masser af underholdning

​Udover at være festmusiker er jeg også tryllekunstner og kan giver et gratis overraskende, magisk og underholdende voksenindslag under desserten eller til kaffen. Er der mange børn i selskabet, kan de få ballondyr og trylleri i stedet for. I bestemmer selv, hvilken type magi I kunne tænke jer.

Med mange års erfaring som festmusiker og Med 25 års erfaring som festmusiker og entertainer er jeg en garvet rotte i faget, min alder til trods. Med mit glade og smilende væsen har jeg kun glade kunder og masser af dem, heldigvis.

Du får et ganske gratis trylleshow, som varer omkring 20 minutter, hvis du bestiller mig som festmusiker. Min magi og musik til fest skaber både mirakler, underholdning og musik til fest, hvor gæster i alle aldre kommer til at smile hele aftenen.

Jeg tilbyder en bred vifte af shows med de klassiske tricks, som alle kender, og med jonglering, stand-up og så videre. Det er også populært med mental magi, men jeg blander gerne det hele sammen i en cocktail, som vil vække smil og jubel hos alle gæsterne. Jeg har ligefrem en latter- og forundringsgaranti.

Du og dine gæster er altid garanteret en festmusiker til en fordelagtig pris, og alle mine shows, herunder musik til fest og anden underholdning, rammer bredt. Dertil kommer, at de bliver holdt i en god tone. Der er gerne lidt fokus på hovedpersonen i mine shows, hvis der er en hovedperson, men ingen slipper helt for at blive inddraget. I øvrigt blev jeg Danmarksmester i trylleri for børn i 2014, og i 2015 fik jeg andenpladsen.

»Alle gæster roste dig, din musik, din optræden og dit dejlige smil. Du havde en fantastisk føling med selskabet både under middagen, hvor musikken passede perfekt, og hvor du var helt med ved sange m.m., og under dansen, hvor både din musik og sang var skøn. Det er super fedt, at du kan spille både moderne og klassiske numre samt god "gammel" rock. Du får absolut Top Karaktér og vi kan varmt anbefale dig til andre. Vi vil meget gerne bruge dig igen,« skriver Leif og Annie Pedersen i en anmeldelse.

​​

Få et uforpligtende tilbud på netop jeres festlighed

Kontakt mig i dag for at høre mere om musik til fest og for at høre, hvad jeg kan tilbyde som festmusiker. Jeg fortæller gerne mere om, hvordan jeg kan sætte ekstra gang i festen og gøre den mere festlig. Jeg laver også gerne et uforpligtende tilbud på musik til fest.

Ring gerne til mig på telefon 22 84 32 93 for at få meget mere at vide om mit virke som festmusiker. Du kan også skrive til e-mail info@musikoggogl.dk.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til et arrangement, show eller andet du ikke kan finde her på siden?​​

Udfyld kontakt formularen til højre, så kontakter jeg dig hurtigst muligt med en besvarelse.

Du kan også ringe til mig på Tlf.: 22 84 32 93

​Ønsker du at booke mig til et arrangment? Klik her

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 8 anmeldelser på Eventzonen.dk

Firmainformationer:

Brians Musik og Gøgl v/Brian Christiansen

Bakkevej 11
2640 Hedehusene

CVR: 29683581

Kontaktinformationer:

Tlf.: 22 84 32 93

E-mail: info@musikoggogl.dk​​​

Book mig her