✓ Stort musikrepetoire  ✓  25 års erfaring  ✓ Vurderet 5/5 i anmeldelser​

Trylleshow for voksne - det fanger hele selskabet

Kunne du tænke dig et trylleshow til din næste fest eller andet arrangement? Jeg har 25 års erfaring som tryllekunstner, og jeg kan blandt andet tilbyde et interessant trylleshow for voksne. Du er garanteret en professionel og festlig underholdholdning, når du benytter Brians Musik og Gøgl til din festlighed. Jeg kommer blandt andet i Roskilde, Hedehusene og mange andre steder på Sjælland.​

Humoristisk stand-up trylleshow på 30 minutter

​Jeg tilbyder et stand-up trylleshow med det hele. Showet er meget humoristisk, hvor hele selskabet bliver underholdt. Det varer omkring 30 minutter.

Dette er showet, som vækker ethvert selskab til live. Det er meget brugt til fødselsdage, konfirmationer, sølvbryllupper og så videre. Læs mere om mit arbejde som tryllekunstner her

Mit trylleshow indeholder:

  • Stand-up
  • Jonglering
  • Mental magi
  • Klassiske tricks

Showet bliver blandet til en herlig cocktail, som nok skal vække smil og jubel hos dine gæster - unge som gamle. Tiden står stille, og der er latter- og forundringsgaranti.

Showet rammer bredt og bliver naturligvis holdt i en god tone hele vejen igennem. Samtidig er der altid lidt fokus på hovedpersonen, og publikum slipper ikke helt for inddragelse.

»Vi vil bare takke for super underholdning til Elias konfirmation den 5. maj 2013. God musik og sikke et trylleshow, alle gæsterne var ellevilde. Tak for denne gang,« skrev familien Tobiassen i en anmeldelse.

Jeg laver også børnetrylleri, og det serveres med smil, varme og latter. Sådan et børneshow varer omkring 30-45 minutter, hvor vi har det sjovt, synger og bevæger arme og ben. Jeg blev ligefrem Danmarksmester i trylleri for børn i 2014 og nummer to i 2015.

Book mit show for at få god underholdning

Du bør booke trylleshowet, hvis du og dine gæster vil smile hele aftenen. Jeg har været ude med dette show rigtig mange gange i Storkøbenhavn og resten af Sjælland, og det er altid et hit. Se en video på YouTube nederst på siden.

Vær opmærksom på, at jeg tilbyder et trylleshow på cirka 20 minutter helt gratis, hvis du bestiller festmusik. Mit repertoire er bredt og rækker lige fra danske klassikere og grandprix-musik til Elvis og Beatles. Dertil kommer julesange og børnesange samt meget andet.

Ring på telefon 22 84 32 93 eller skriv til min e-mail info@musikoggogl.dk​​​ for at høre mere om showet.​

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til et arrangement, show eller andet du ikke kan finde her på siden?​​

Udfyld kontakt formularen til højre, så kontakter jeg dig hurtigst muligt med en besvarelse.

Du kan også ringe til mig på Tlf.: 22 84 32 93

​Ønsker du at booke mig til et arrangment? Klik her

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 8 anmeldelser på Eventzonen.dk

Firmainformationer:

Brians Musik og Gøgl v/Brian Christiansen

Bakkevej 11
2640 Hedehusene

CVR: 29683581

Kontaktinformationer:

Tlf.: 22 84 32 93

E-mail: info@musikoggogl.dk​​​

Book mig her